Däckspecialisten Åsele Vulk


Åsele Vulk AB

I Åsele säger många ”Vulken” när det handlar om däck och bilreparationer. Vi har funnits i snart 80 år och räknades redan på 1930-talet som Södra Lapplands populäraste däckverkstad.

Modern verkstad och medarbetare med högkompetens

I vår verkstad med toppmoderna verkstadsutrustning tar vi emot både privata och företagskunder. Vi fixar lika rutinerat hjulet till skottkärran, däcket till personbilen eller större hjul till entreprenadmaskiner.

Ständig förbättring

Vi söker ständigt förbättring, även om vi redan idag har service som inte är att leka med, så har vår strävan till förbättring uppmärksammats vilket gör oss stolta och glada.
Vi har tilldelats Åseles Guldhjärta med motiveringen att vi alltid har ett glatt bemötande, högkompetens och hög servicenivå. Det är klart att det värmer och gör att vi känner att vårt arbete uppskattas.

Åsele Vulk AB Åsele 

Åsele Vulk AB i Åsele, årets företagare-2014

2014 erhöll vi pris som ”Årets företagare” ett pris som utdelades av Företagarna.
Vi har också blivit uppmärksamma för vårt engagemang för föreningslivet i Åsele, genom att vi 2015 blev tilldelade Åsele kommuns ”Tillgänglighetspris” det efter att  vi dragit igång ett projekt för att bygga om entrén till ishallen så att även personer med någon funktionsnedsättning kan uppleva hockey på plats.

Problem är en utmaning

”Ingenting” är för svårt för oss här på Åsele Vulk och i jakten på lösningar står kundens behov alltid i centrum. Däck, fälgar, slangar och andra tillbehör,  vi har mycket på lager och skulle du ha några andra önskemål så vet jag att vi gör allt för att hjälpa dig.

Väl mött,  jag hoppas vi ses!

Håkan Blomqvist med personal

Åsele Vulk AB Åsele